Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
جستجو
اخبار
اهداف و برنامه‌های جهان فولاد سیرجان
 

اهداف و برنامه‌های جهان فولاد سیرجان

دوشنبه، 30 شهریور 1394 | Article Rating

علی عباسلو مدیر عامل مجتمع جهان فولاد سیرجان درباره پروژه‌های مجتمع جهان فولاد سیرجان گفت: این پروژه به تدریج و تا سال 1398 به صورت کامل به بهره‌برداری خواهند رسید و همچنین ما خواستار حمایت ویژه دولت از شرکت‌های معدنی به منظور اجرای پروژه‌های فراوری سنگ آهن هستیم.


وی همچنین در ارتباط با ساختار و اهداف این مجموعه افزود: مجتمع جهان فولاد سیرجان در سه فاز تعریف شده است. اولین فاز آن مربوط به احداث کارخانه آهن اسفنجی بود که سال قبل تولید در این کارخانه آغاز شد و بیش از 500 هزار تن محصول نیز به صورت آزمایشی تولید کرده است و چندی پیش نیز افتتاح رسمی شد. محصول آهن اسفنجی شرکت صادر هم شده است. فاز دوم مجتمع شامل سه پروژه فولاد یک میلیون تنی، آهن اسفنجی یک میلیون تنی و کارخانه نورد 500 هزار تنی است. فاز سوم نیز رساندن تولید محصولات به دو میلیون تن شمش فولادی و دو میلیون تن محصولات طویل فولادی است که در مجموع تولید مجتمع به 6 میلیون تن محصولات تمام و نیمه‌تمام خواهد رسید. پروژه‌های دیگری مجتمع نیز به تدریج از سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند؛ به طوری که سال آینده کارخانه نورد، سال 1396 کارخانه شمش، سال 1397 احیای دوم و سا 1398 شمش دوم به بهره‌برداری خواهند رسید.


به گزارش استیل ایران به نقل از ماین نیوز، عباسلو با اشاره به شرایط رکود فعلی و نوسانات قیمتی سینوسی بازار فلزات بیان کرد: رکود موجود در بازار هم همین حالت را دارد. الان دقیقا در قعر منحنی قیمت‌ها قرار داریم و بهترین زمان برای اجرای پروژه است و زمانی که به بهره برداری برسیم امیدواریم منحنی قیمت‌ها در اوج باشد. پیش از این نیز در سال‌های 1376، 1377 شاهد قیمت مس 1200 دلاری و در پایین‌ترین سطح قیمتی بودیم که در سال‌های بعد این قیمت به اوج خود رسید. تا سال 1398 نیز قطعا بازار فولاد از رکود خارج خواهد شد.


وی همچنان در خصوص صادرات محصلات این کارخانه افزود: محصول آهن اسفنجی کارخانه به صورت غیرمستقیم به کشورهایی مانند هند و ارمنستان صادر شده است و این صادرات نشان دهنده کیفیت بالای محصول آهن اسفنجی جهان فولاد است. میزان صادرات نیز در حدود 50 تا 60 هزار تن بوده است. باید بگویم ما در کارخانه جهان فولاد از تجهیزات چینی استفاده نکردیم، بلکه از تجهیزات آلمانی در کنار تجهیزات ساخت داخل بهره بردیم. در زمینه بومی‌سازی نیز باید بگویم که نخستین بار ما سیستم‌های هیدرولیک را در ایران ساختیم که بعد از آن سایر کارخانه‌های احیا نیز سفارش داخلی دادند. نرم افزار کارخانه نیز کاملا ایرانی است. ما تلاش کردیم تا جای ممکن بومی‌سازی را در روند احداث کارخانه لحاظ کنیم. اسکلت فلزی کارخانه را نیز در منطقه ساختیم و همچنین تا جای ممکن از نیروهای بومی در کارخانه استفاده کرده‌ایم.




تصاویر
  • اهداف و برنامه‌های جهان فولاد سیرجان
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

آخرین خبرها