در اولین نشست هماندیشی رسته فولادسازان متوسط مقیاس انجمن فولاد در سال جدید مطرح شد:
جدال فولادسازان با موانع
نخستین نشست هماندیشی رسته فولادسازان متوسط مقیاس انجمن فولاد در سال 1404 با حضور مدیران و نمایندگان شرکت های عضو این رسته برگزار شد.
در این جلسه پس از بررسی وضعیت کنونی تولید کارخانجات، چالش های موجود در حوزه تامین انرژی، راهکارهای بهبود فرآیندها و افزایش کیفیت محصولات، مشکلات تأمین مواد اولیه و موانع پیش روی کارخانجات تولیدکننده محصولات ذوب به روش کوره قوس الکتریکی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
افزایش شدید و غیرمنطقی نرخ گاز، حذف معافیت مالیاتی کارخانجات مستقر در مناطق محروم به دلیل صادرات، عدم توزیع تخصصی محدودیتهای برق و گاز، کف عرضه غیرکارشناسی برای عرضه در بورس کالا بدون توجه به محدودیتهای انرژی و صادرات توسط کارتهای بازرگانی یکبارمصرف از مهمترین مسائل مطرح شده در این نشست بود.
در پایان این نشست، مقرر شد دبیرخانه انجمن ضمن تلاش برای رفع موانع و ناترازی انرژی، نسبت به پیگیری لازم برای حل مسائل و چالشهای فوق اقدام نماید.