Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
جستجو
اخبار
تبدیل منطقه آزاد اروند به قطب فولادسازی کشور
 

تبدیل منطقه آزاد اروند به قطب فولادسازی کشور

پنجشنبه، 28 آبان 1394 | Article Rating
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند:با برنامه ریزی انجام شده و اجرای طرح های عمرانی فولادی،منطقه آزاد اروند به قطب تولید فولاد کشور تبدیل می شود.


اسماعیل زمانی توسعه صنایع بزرگ و پایین دستی نفت در شهرک های صنعتی آبادان و خرمشهر را از ظرفیت ها و توانمندی های منطقه آزاد اروند خواند و گفت: راه اندازی واحدهای صنعتی فولاد، نفت و گاز، پتروشیمی و صنایع تجهیزات مربوط به آن، اشتغال جوانان را تامین کرده و نیاز بازارهای عراق را نیز تامین کند.

وی با بیان آغاز عملیات اجرایی صنایع فولاد در شهرک صنعتی خرمشهر، گفت: در برنامه توسعه شهرهای آبادان و خرمشهر، ساخت سه واحد صنعتی تولید فولاد با ظرفیت پنج میلیون تن پیش بینی شده است.

زمانی اظهار داشت: هم اکنون، فاز نخست صنایع فولاد کاوه با ظرفیت یک میلیون و 600 هزار تن تولید سالانه با پیشرفت فیزیکی 60 درصد پیش بینی شده است و در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند در ادامه سخنانش تصریح کرد: همچنین شرکت فولاد استیل کویت متعلق به سرمایه گذار کویتی به نام الخالدی و شرکت فولاد شهید جهان آرای خرمشهر در فاز نخست با ظرفیت تولید یک میلیون و 600 هزار تن و در فاز دوم نیز با ظرفیت تولید یک میلیون و 600 هزار تن در شهرک صنعتی خرمشهر در حال اجراست.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند افزود: همچنین، مذاکرات اجرا و ساخت کارخانه آلومینیوم سازی در منطقه آزاد اروند از سوی ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به عنوان موسس و یک شرکت چینی برای تامین فاینانس در حال انجام است.

زمانی در ادامه سخنانش با بیان ظرفیت های منطقه آزاد اروند در موضوع پتروشیمی و نفت ، از صدور مجوز برای احداث هشت پالایشگاه کوچک در شهرک صنعتی آبادان و خرمشهر خبر داد و گفت: چهار پالایشگاه کوچک تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد و چهار پالایشگاه دیگر نیز در دست اقدام است.

وی یکی از ماموریت های سازمان منطقه آزاد اروند را ایجاد اشتغال و رسیدن به استاندارد توسعه اقتصادی دانست و گفت: در منطقه آزاد اروند یک واحد اشتغال که ایجاد می شود، گامی در راستای تحقق اهداف توسعه اقتصادی برداشته می شود.
زمانی همچنین با بیان اینکه شهرهای آبادان و خرمشهر در سال های قبل از وقوع جنگ تحمیلی به عنوان شهرهای پذیرنده نیروی کار شهرت داشت، گفت: آبادان و خرمشهر از دیر باز کمترین بیکاری ایران را داشته و از شهرهای مهاجر پذیر بوده است و در هیات مدیره نیز تصمیم هایی برای توسعه این شهرها با محور توسعه بندر، نفت و گاز و گردشگری اتخاذ شد.

وی با بیان اینکه در بخش صنایع سنگین نظیر فولاد، به شدت به آب فراوان نیاز است، گفت: سرمایه گذاران صنایع فولاد سازی می توانند با بهره گیری از زیرساخت های مناسب سرمایه گذاری در منطقه آزاد اروند و حمایت های این سازمان، برای رونق کسب و کار خود در این منطقه گام ردارند.

به گزارش استیل ایران به نقل از ماین نیوز، زمانی تاکید کرد: فولاد سازی و صنایع وابسته آن، از صنایع بزرگ و اشتغال زاست برای مثال، صنایع فولاد اهواز و لوله سازی و نورد حدود 20 درصد اشتغال شهر اهواز را به خود اختصاص داده و ظرفیت تولید آن 3.5 تن فولاد است.

تصاویر
  • تبدیل منطقه آزاد اروند به قطب فولادسازی کشور
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

آخرین خبرها