روزنامه خراسان نیز از افزایش وام مسکن انتقاد کرده است: دولت یازدهم برای چندمین بار در دو سال و نیم فعالیت خود، مبلغ تسهیلات مسکن را افزایش داد تا هم اکنون یک زوج جوان در تهران و شهرهای بزرگ به ترتیب بتوانند 160 و 120 میلیون تومان تسهیلات مسکن دریافت کنند، اگرچه دریافت این تسهیلات نیازمند یک سال انتظار و سپرده گذاری نیمی از مبلغ دریافت وام طی مدت یک سال است...
در دولت جدید عمده اقدامات برای خروج مسکن از رکود به افزایش مبلغ وام محدود شده است. تردیدی نیست که وام 35 میلیون تومانی مسکن در ابتدای فعالیت دولت یازدهم هیچ تناسبی با قیمت های بالای مسکن نداشت و کمکی به تقویت قدرت خرید مصرف کننده نکرد، اما باید توجه داشت که دلیل اصلی استقبال نشدن از وام های مسکن به ویژه در دو سال اخیر، کم بودن مبلغ وام نبود، بلکه کاهش توان پرداخت اقساط وام بود.
هم اینک متقاضی وام 160 میلیون تومانی در تهران، با فرض کاهش 2 درصدی نرخ سود وام مسکن، با اقساط بالای 2 میلیون تومان مواجه است و در شهرهای بزرگ نیز با همان فرض کاهش نرخ سود، مبلغ اقساط بالای 1.5 میلیون تومان خواهد بود. این میزان اقساط به علاوه قدرت سپرده گذاری یک ساله نیمی از مبلغ وام، از عهده بخش عمده متقاضی این تسهیلات که خانه اولی و عمدتا جوان هستند، خارج است و تنها از عهده اقشار متوسط به بالا بر می آید.
اگر چه باید توجه داشت که افزایش وام مسکن و کاهش مبلغ اقساط آن نیازمند منابع دولتی و افزایش یارانه وام مسکن است و با توجه به وضعیت فعلی درآمدهای دولت، نمی توان توقع چندانی از دولت داشت، اما افزایش مبلغ وام (با فرض ثابت ماندن و حتی کاهش نرخ سود)، به معنای افزایش یارانه پرداختی دولت بابت هر فقره وام مسکن است، به این ترتیب دولت یارانه ای بابت وام مسکن می دهد که دارای دو اشکال است، نخست این که تقاضای موثری برای خروج مسکن از رکود ایجاد نمی کند و دیگر این که یارانه مذکور را نصیب قشر برخوردار می کند، لذا بهتر است دولت در نگاه تک بعدی خود به رونق مسکن و خلاصه شدن اقدامات خود در افزایش وام مسکن تجدید نظر کند.