Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
جستجو
اخبار
ظرفیت تولید فولاد در منطقه ویژه خلیج‌فارس به 10 میلیون تن می‌رسد
 

ظرفیت تولید فولاد در منطقه ویژه خلیج‌فارس به 10 میلیون تن می‌رسد

چهارشنبه، 26 اسفند 1394 | Article Rating
رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس به سبب قرار گرفتن در مجاورت آب‌های آزاد و دسترسی به انرژی گاز و برق، برای ایجاد 10 میلیون تن ظرفیت تولید فولاد آماده می‌شود. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)،‌ مهدی کرباسیان که صبح دیروز در مراسم معارفه مدیر عامل جدید منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج‌فارس و تکریم مدیر عامل پیشین سخن می‌گفت، ‌افزود: دستیابی به این ظرفیت تولید،‌ در سفر رئیس‌جمهوری به استان هرمزگان مورد تصویب قرار گرفت؛ اما اکنون نیز تاکید داریم با وجود امکانات زیرساختی در منطقه،‌ به این هدف دست خواهیم یافت.



وی با یادآوری اینکه این برنامه تا افق چشم‌‌انداز تحقق می‌یابد، اظهار کرد: قرارداد ایجاد نیروگاه 235 مگاواتی در منطقه در حال اجرا است و پیش‌بینی می‌شود این طرح تا پایان سال 95 راه‌اندازی شود. به گفته کرباسیان،‌ منطقه ویژه خلیج فارس در عین حال قرارداد دومی برای یک نیروگاه 500 مگاواتی در دست اجرا دارد، اما با توجه به واگذاری شرکت آلومینیوم المهدی،‌ مشکلاتی در اجرا ایجاد شد که هم اینک در حال رفع آنها هستیم و پیش‌بینی می‌شود این نیروگاه تا 5/ 2 سال آتی وارد مدار تولید برق شود. وی همچنین از افزوده شدن 2500 هکتار جدید به مساحت منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس خبر داد و گفت: هم اینک شرایط مساعدی برای ورود سرمایه‌گذاران در این ناحیه ایجاد شده که توسعه صنایع فولاد،‌ آلومینیوم،‌ پتروشیمی و پالایشگاهی و... این منطقه را به عسلویه سوم کشور تبدیل خواهد کرد. در حال حاضر ناحیه معدنی سنگان در شمال شرق کشور به دلیل ذخایر 2/ 1 میلیارد تنی سنگ‌آهن، به عسلویه دوم کشور شهرت یافته است.


جذب سرمایه در اولویت

رئیس هیات عامل ایمیدرو ضمن اعلام حمایت از سرمایه‌گذاران داخلی و توجه به اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: برای تحقق اهداف توسعه‌ای منطقه ویژه خلیج فارس به ویژه در بخش فولاد باید علاوه بر توجه به سرمایه‌گذاران داخلی،‌ سرمایه خارجی بیشتری نیز جذب شود و این عوامل،‌ مسیر تحقق هدف 8درصدی رشد اقتصاد را هموار می‌کند. کرباسیان یادآور شد: کشور چین توانست با چنین نگاهی، سرمایه خارجی قابل ملاحظه‌ای جذب کند و به رشد بالای اقتصادی دست یابد؛ به‌طوری که افزون بر 4 هزار میلیارد دلار ذخیره ارزی در اختیار دارد. وی همچنین به امضای قرارداد با شرکت‌های آلمانی و داخلی اشاره کرد و گفت: در این منطقه دو کارخانه در صنایع پتروشیمی ایجاد خواهد شد که زمینه‌ساز تحولی بزرگ در استان و کشور می‌شود.



منبع:دنیای اقتصاد

تصاویر
  • ظرفیت تولید فولاد در منطقه ویژه خلیج‌فارس به 10 میلیون تن می‌رسد
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

آخرین خبرها