شرکت فولاد مبارکه اصفهان با استفاده از کاتاليست هاي ايراني در اين مجتمع، گامي ديگر را در مسير بومي سازي صنايع فولاد کشور برداشت.
محمود رضايي، مدير مهندسي فروش و توسعه بازار شرکت نفت و گاز سرو با اعلام اين مطلب افزود: تعميرات واحد D احيا مستقيم مجتمع فولاد مبارکه اصفهان با تعويض و شروع به کار کاتاليست هاي ايراني همراه شد، اين اقدام ملي به پشتوانه نتايج موفقيت آميزي است که از استفاده هاي قبلي کاتاليست احياي مستقيم توليد داخل به دست آمد تا مديران مجتمع فولاد مبارکه بار ديگر استفاده انبوه از کاتاليست هاي توليدي اين شرکت را در برنامه خود قرار دهند.
رضايي افزود: اين براي پنجمين مرتبه است که شرکت هاي فولادي از کاتاليست هاي ايراني در واحدهاي خود استفاده مي كنند. وي گفت: پيش از اين شرکت هاي فولاد خوزستان و فولاد هرمزگان نيز در کنار شرکت فولاد مبارکه از کاتاليست هاي توليدي اين شرکت استفاده كرده اند.
مدير مهندسي فروش و توسعه بازار شرکت نفت گاز سرو ادامه داد: در حال حاضر در حدود 20 درصد از حجم آهن اسفنجي توليدي کشور به وسيله کاتاليست هاي ايراني توليد مي شود که با برنامه ريزي هاي انجام شده، در سال جاري افزايش ظرفيت توليد کاتاليست هاي نيکلي در اين شرکت رقم خواهد خورد.
طبق آمار منتشر شده، ايران با توليد 11 ميليون تن در سال آهن اسفنجي رتبه نخست را در 2016 کسب كرد و نقش کاتاليست در توليد اين ميزان محصول، بسيار حياتي و حائز اهميت است، به گونه اي که با افتتاح طرح هاي فولادي کشور نيز اين ميزان مصرف افزايش خواهد يافت. با مشارکت شرکت نفت و گاز سرو و صنايع فولادسازي کشور، دانش توليد کاتاليست هاي احياي مستقيم آهن طي يک دهه گذشته بومي سازي شده است تا ايران در زمينه توليد کاتاليست هاي نيکلي به مرز خودکفايي برسد.