مدیر مجتمع فولاد ظفر بناب از راهاندازی خط جدید تولید تیرآهن در این مجتمع تا شهریورماه امسال خبر داد.
«محسن رحیمیان» در جمع خبرنگاران ضمن تأکید بر اینکه بدون توجه به بخش صنعت و رفع مشکلات آن به هیچ نتیجهای نمیرسیم، اظهار کرد:رفع مشکلات صنعت به منظور از بین بردن فقر، بیکاری، اعتیاد و آسیبهای اجتماعی است؛ بدین معنا که دولت و دستگاههای ذیربط باید در این زمینه فعالیت کنند، البته به دلیل عدم همکاری میان بانکها و فعالان صنعتی، مشکلات این حوزه رفع نمیشود.
وی با بیان اینکه صنعت حلقهی واسطه آینده اقتصاد است، ادامه داد: هم اکنون بخش صنعت در اقتصاد کشور نقش مهمی را در ایجاد ارزشافزوده و اشتغالزایی ایفا میکند و هر بخش از صنعت کشورمان با تنوع بالایی همراه است .
مدیر مجتمع فولاد ظفر بناب با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین عواملی که مشکلات کارخانهها را مرتغع میکند، کاهش هزینهها و توجه به نیروی انسانی است، افزود: اهمیت دادن به نیروی انسانی متعهد، اولویت مدیران کارخانه برای توسعه صنایع است؛ تاکنون در کارخانه فولاد ظفر در راستای مدیریت و اداره کار با مشکلاتی مواجه نشدیم؛ به طوریکه این کارخانه بیشتر نیروی انسانی باسواد را جذب کرده و بر این اساس محصولات باکیفیت تولید میشود؛ بنابراین 10 درصد از مالیات به علت کیفیت بالای محصولات، کم میشود.
رحیمیان تصریح کرد: جای تأسف است که در کشورمان با وجود دانش آموختههای دانشگاهها، واحد های تولیدی دچار مشکل هستند.
وی با اشاره به جدایی صنعت از دانشگاه خاطرنشان کرد: هدف از تشکیل سازمان فنیوحرفهای، ارائهی آموزشهای عملی است؛ اما متاسفانه این سازمان هم به صورت تئوری عمل میکند، این در حالی است که ترویج فعالیت سازمان آموزش فنیوحرفهای در راستای فعالیتهای عملی، به منظور تقویت صنعت و ایجاد رونق تولید است.
رحیمیان با اشاره به حمایت از صادرات و ایجاد بازار و تقاضای خارجی برای تولیدات داخلی، افزود: در حال حاضر بسیاری از تولیدکنندگان داخلی با ظرفیت کم مشغول فعالیت هستند؛ بنابراین چنانچه دولت بتواند با بسترسازی شرایط را برای صادرات محصولات با کیفیت فراهم کند، در جهت رونق تولید و اشتغال گام برداشته است .
وی خاطرنشان کرد: گردش مالی در کارخانجات همانند خون در رگ انسان است که اگر نباشد، کارخانه ورشکسته میشود .
مدیر مجتمع فولاد ظفر بناب در پاسخ به پرسش خبرنگار ما مبنی بر اینکه باتوجه به اعتماد دوباره مردم به دولت تدبیر و امید چشم انداز صنایع استان به خصوص صنعت فولاد را چگونه ارزیابی می کنید؟ افزود: در سالهای اخیر شاهد رونق اقتصادی هستیم؛ به طوریکه اگر نگاه ما شایسته سالاری باشد، واحدهای تولیدی ما از وضیعت بحرانی خارج میشود و بنا به اینکه اکنون دولت برنامههای ویژهای را برای واحدهای تولیدی در نظر گرفته و همچنین اهتمام ویژهای به این بخش دارد؛ برای چشم انداز صنعت فولاد خوش بین هستم.
وی با بیان اینکه ارتباط دانشگاه با صنعت در جهت توسعه شرکت دانش بنیان تقویت میشود، ادامه داد: ابجاد ارتباط صنعت با دانشگاهها و استفاده از تجربیات علمی اساتید داشگاهی و همچنین فعالیتهای علمی و پژوهشی و ارائه مستندات علمی معتبر، این مجتمع را در آستانه پیوستن به جمع شرکتهای دانش بنیان قرار داده است.
مدیر مجتمع فولاد ظفر بناب در ادامه اهداف سازمانی این مجتمع را تحقیق و توسعه، آموزش بهرهوری به کارکنان و ... اعلام کرد و گفت: ایجاد بستر لازم جهت انتقال تکنولوژی در زمینههای مستعد شرکت، ایجاد بستر مناسب جهت تحقیقات توسعهای و خدمات مهندسی در شرکت و انجام تحقیقات توسعهای و کاربردی از جمله وظایف واحد تحقیق و توسعه است.
رحیمیان در بخش دیگری از سخنان خود تعداد افراد شاغل به صورت مستقیم در کارخانه فولاد ظفر بناب را 500 نفر و تعداد افرادی که به صورت غیر مستقیم از این کارخانه بهرهمند میشوند را دو هزار نفر اعلام کرد و ادامه داد: منابع انسانی اصلی ترین سرمایه تمامی مجموعههای موفق محسوب میشود؛ به طوریکه شرکت ظفر بناب دستیابی به موفقیتهای روز افزون را در سایه تلاش این عزیزان میداند.
وی همچنین از راه اندازی خط جدید تولید تیر آهن در این مجتمع خبرداد و خاطرنشان کرد: این خط تولید، تا شهریور ماه سال جاری به بهره برداری می رسد که با راه اندازی این خط، بیش از 150 نفز نیز بر تعداد این مجموعه افزوده می شود.
شرکت فولاد ظفر بناب دراوایل سال ۱۳۸۶ تاسیس و در سال ۱۳۸۷ به بهره برداری رسید. این شرکت بعد از کسب استانداردها و گواهینامه های معتبر در زمینه تولید میلگرد در انواع سایزها شروع به احداث خط دوم تولید میلگرد به صورت کاملا مکانیزه کرد و از جمله بهترین و باکیفیت ترین تولیدات موجود در بازار، متعلق به این شرکت می باشد.