حمد دلپسند، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان در حاشیه بازدید از روند تولید در شرکت فولاد هرمزگان، در دیدار با مدیرعامل این شرکت با اشاره به نقش و جایگاه صنایع مادر در رشد اقتصادی کشور افزود: صنعت فولاد بهعنوان صنعت پایه در کشور موتور محرک صنایع پاییندستی و توسعه اقتصادی است که علاوه بر رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال پایدار را نیز به همراه دارد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان هرمزگان با اشاره به نقش صنایع عظیم فولادی در رفع بسیاری از معضلات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی خاطرنشان کرد: فولاد با اشتغال پایدار و گستردهای که داشته و دارد به رفع معضل بیکاری و ارتقا سطح امنیت اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی کشور و استان کمک شایانی میکند.
وی با بیان اینکه رشد و توسعه در شرکت فولاد هرمزگان بهطور کامل مشهود است، اظهار کرد: این جهش و پیشرفتی که بهدستآمده نشان از یک عزم و اراده و پشتکار جدی است که با مدیریت هدفمند مسیر توسعه را بهخوبی طی کرده است.
دلپسند گفت: در شرایط سخت جغرافیایی خوشبختانه پولادمردان و سختکوشان فولاد هرمزگان ثابت کردهاند که با همدلی، برنامهریزی و انگیزه میتوان در سختترین شرایط و کمترین امکانات، رکوردهای تولید را یکی پس از دیگری پشت سر بگدارند و سهم کشور را در بازار جهانی فولاد روزبهروز بیشتر کنند.
وی فعالیتهای انجامگرفته در شرکت فولاد هرمزگان را شگفتآور خواند عنوان کرد: هر فردی وقتیکه اینهمه تلاش و غیرت پولادمردان را مشاهده میکند تازه متوجه میشود که رقبای منطقهای و دشمنان خارجی کشور چرا اینهمه انگیزه مقابله با اقتصاد ایران و جلوگیری از رشد، پیشرفت و توسعه کشورمان را پیداکردهاند.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان هرمزگان اضافه کرد: انسان وقتی عزم و اراده و خودباوری و سختکوشی را در چهره تکتک کارکنان شرکت فولاد هرمزگان مشاهده میکند، پی به مجاهدت خستگیناپذیر کارکنان فولاد هرمزگان در تمامی قسمتهای خط تولید میبرد که در شرایط سخت آب و هوایی برای اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش میکنند.
دلپسند با تأکید برحمایت از سرمایهگذاریهایی که رشد و بهرهوری را برای مملکت به همراه دارد، بیان کرد: حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی از اولویتهای کاری نظام و مردم است که رسانهها میتوانند با پرداخت به آن به دنبال رفع موانع پیش روی صنعتگران استان باشند تا بتوانیم با کمک به هم، زمینههای توسعه اقتصادی و صنعتی را در استان بیشازپیش فراهمسازیم.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به قابلیتها و ظرفیتهای کمنظیری که در هرمزگان به لحاظ مجاورت با آبهای خلیجفارس جهت دسترسی آسان به آبهای آزاد، نزدیکی به مخازن عظیم گاز، مجاورت با ذخایر سنگآهن و حملونقل جادهای، ریلی و دریایی جهت صادرات و واردات وجود دارد، میتوان زمینه نامگذاری هرمزگان به قطب فولاد کشور را فراهم ساخت.
همچنین در این دیدار فرزاد ارزانی، مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با بیان اینکه توسعهای میتواند تأثیرگذار باشد که روبهجلو و پایدار باشد، گفت: با توجه به این مهم است که فولاد هرمزگان گامهای توسعهای خود را برمیدارد.