Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
جستجو
اخبار
عملکرد صادراتی فولادسازان بزرگ تا پایان مهر ماه بررسی شد
 

عملکرد صادراتی فولادسازان بزرگ تا پایان مهر ماه بررسی شد

دوشنبه، 21 آبان 1397 | Article Rating

مروری بر عملکرد صادرات شرکتهای بزرگ فولادساز نشان از کاهش 17 درصدی صادرات مهر ماه شرکت های بزرگ فولادی و افت 3 درصدی مجموع صادرات طی 7 ماه ابتدای امسال دارد.

کاهش صادرات فولادسازان بزرگ کشور عمدتا ناشی از ۴ عامل تحریم، لغو مجوز صادرات ریالی به عراق و افغانستان، الزام به مازاد عرضه داخلی بر اساس دستورالعمل تنظیم بازار صمت و کاهش قیمت های بین المللی است.

علی رغم کاهش حجم صادرات بسیاری از فولادسازان، فولاد کاوه جنوب و فولاد مبارکه عملکرد مثبت و رو به رشدی را در صادرات داشتند به گونه ای که هر یک رشضد ۲۲ درصدی را در صادرات ۷ ماهه به ثبت رساندند

شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در مهرماه ۸۷ درصد رشد صادرات داشته و در مجموع ۷ ماه نیز افزایش ۲۲ درصدی صادرات دارد.

فولاد مبارکه نیز اگرچه در مهر ماه افت ۶۶ درصدی صادرات به واسطه عوامل ذکر شده در بالا داشت اما درمجموع ۷ ماهه رشد ۲۲ درصدی را در صادرات داشته است. درواقع بیشترین کاهش صادرات در مهر ماه متعلق به فولاد مبارکه بود. همچنین فولاد خوزستان با ۱۶ درصد افت و فولاد آلیاژی ایران با ۸۴ درصد افت از دیگر شرکت هایی بودند که افت صادرات را تجربه کردند.

البته فولاد هرمزگان، فولاد خراسان و ذوب اهن اصفهان هم در مهر ماه به ترتیب رشد ۳۹ درصدی و ۷۳ درصدی و ۵۹ درصدی نیز در صادرات داشتند.

درمجموع حجم صادرات فولادسازان بزرگ در مهر ماه ۳۶۴ هزار تن و در ۷ ماهه اول سال ۳ میلیون و ۸۷۹ هزار تن بود.

بیشترین حجم صادرات در مهر ماه همچنان به فولاد خوزستان تعلق دارد که ۱۴۳ هزار تن بود. این شرکت همچنین در ۷ ماهه اول سال یک میلیون و ۳۴۱ هزار تن فولاد صادر کرده است.

فولاد کاوه جنوب کیش در رتبه دوم برترین صادرکننده مهر ماه قرار دارد که صادراتش در مهر ماه ۷۸ هزار تن و در ۷ ماهه ۴۹۷ هزار تن بوده است. البته در ۷ ماهه اول سال فولاد کاوه پس از فولاد مبارکه با صادرات ۷۱۸ هزار تن و ذوب آهن با ۶۰۶ هزار تن قرار دارد. صادرات مهر ماه فولاد مبارکه و ذوب آهن به ترتیب ۵۴ هزار تن و ۳۹ هزار تن بود.

فولاد هرمزگان در مهر ماه ۴۲ هزار تن و در ۷ ماهه سال ۴۵۷ هزار تن صادرات داشته است.

کمیته تنظیم بازار صمت بایستی وظیفه قیمت گذاری محصولات فولاد را به بورس کالا برگردانده و متمرکز بر تحریک تقاضای داخلی و صادرات شود درغیر این صورت رشد تولید فولادسازان همزمان با افت تقاضای داخلی ناشی از رکود صنایع، می تواند ضمن افزایش چشم گیر موجودی انبارهای فولادسازان، تداوم تولید زنجیره را تهدید نماید.

تصاویر
  • عملکرد صادراتی فولادسازان بزرگ تا پایان مهر ماه بررسی شد
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

آخرین خبرها