به گزارش «فولاد نیوز»، جمشید انصاری با بیان اینکه امکان بازگشایی بخش سرب شرکت سرب و روی که برای سلامت مردم مضر است وجود ندارد، اظهار داشت: واحد سرب در هر شرایطی تعطیل میشود.
استاندار زنجان اضافه کرد: شورای تامین استان شرایطی را برای ادامه فعالیت واحد روی شرکت سرب و روی در نظر گرفته که اگر تامین شود اجازه فعالیت پیدا میکند.
این مسئول در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس در مورد شایعات پیرامونی کارخانه سرب و روی و اهدای مجوز احداث یک کارخانه دیگر و همچنین فروش زمینهای اطراف و خود کارخانه برای احداث باغ شهر گفت: تصمیمات کشوری بر اساس یک ضابطه و قانون اتخاذ میشود نه بر اساس حفظ منافع ویژه برای اشخاص و شرکتهای خاص، از این رو مجوز احداث هر واحدی بر اساس معیار و قانون خاص توسط سازمانهای مربوطه صادر میشود و اگر شخص یا گروهی احساس ضایع شدن حقی را میکند میتواند به مراجع بالاتر مراجعه کند ولی این تصور که حقی به طور اختصاصی برای کسی یا گروهی تعلق یافته باشد نمیتواند درست باشد.
انصاری در مورد فروش زمینها به عنوان باغ شهر گفت: صورتجلسهای وجود دارد که زمینهای شرکت سرب و روی به 4 هزار باغ شهر تبدیل و فروخته شوند.
وی با بیان اینکه فروش زمینها بر اساس صورتجلسه بر عهده مدیران کارخانه سرب و روی گذاشته شده است نه دیگران، اضافه کرد: از روز تصویب این صورتجلسه فروش زمینها مهمتر از اداره سرب و روی شده، بنابراین آنها قبول کرده بودند که در قبال فروش زمینها شرکت را منتقل کنند.
استاندار زنجان با اشاره به عدم انتقال کارخانه و همچنین فروش نرفتن زمینها با توجه به مخالفت صورت گرفته برای تبدیل آنها به باغ شهر تصریح کرد: کسی که از ابتدا به دنبال تفکیک و فروش زمینها به عنوان باغ شهر بوده، هیئت مدیره شرکت سرب و روی ایران بوده و چون عملیاتی نشده ماجرا به نقطه آغاز بازگشته است.
استاندار زنجان با بیان اینکه نهضت کلنگزنی از جمله در حوزه ورزش کار دست کشور داده، اضافه کرد: تخصیص بودجه به این پروژهها بر اساس اولویت خاص انجام میشود تا مردم متناسب با محدودیتهای موجود از آنها استفاده کنند.
انصاری توجه به پروژههای بزرگ را از جمله اولویتهای خود در بخش اقتصاد و سرمایهگذاری اعلام کرد و افزود: کمک به واحدهای تولیدی دچار بحران نقدینگی شده دیگر اولویت کاری استان محسوب میشود.
وی با بیان اینکه سعی میشود از آغاز پروژهای که اعتمادی به توانایی سرمایهگذار آن وجود دارد پرهیز شود، اضافه کرد: تکمیل پروژههایی با پیشرفت فیزیکی 60 تا 70 درصد در اولویت قرار دارند.
استاندار زنجان استفاده از ظرفیت شرکتهای دولتی به ویژه در بخش سرمایهگذاری را از دیگر برنامههای خود برای کمک به توسعه استان زنجان اعلام کرد.
این مسئول بازنگری در عملکرد دانشگاهها را از ضروریات دانست و افزود: من فکر میکنم دانشگاهها ابتدا باید تربیت نیرو در راستای نیازها را مد نظر قرار دهند و سپس به فکر ارتقای سطح علم باشند.
انصاری با بیان اینکه پروژههای عمرانی استان فاقد اولویت بندی است، ادامه داد: توزیع منابع مالی در پروژههای زیاد، موجب طولانی شدن عمر هزینه اجرای آنها شده است.
وی تاکید کرد: مشکلات موجود در تحقق بودجه تخصیص آن را برای پروژهها با مشکل مواجه کرده که همین موضوع لازم بودن اولویت بندی را اثبات میکند.
استاندار زنجان با مرور سند توسعه تدوین شده برای استان از سال 90 تا 94 گفت: سه شاخص مهم تعریف شده برای زنجان در این سند تا این مقطع محقق نشده که هیچ با عقب ماندگیهایی هم مواجه است.
انصاری جایگاه اقتصادی و رفاه اجتماعی را از جمله شاخصهایی اعلام کرد که به ترتیب باید از رتبههای 26، و 28 کشوری در پایان برنامه به رتبه 10 کشوری ارتقا یابد؛ ولی شواهد بیانگر عدم امکان تحقق این سند با توجه به شرایط و واقعیتهای موجود استان زنجان است.
این مسئول تحقق برنامهریزی انجام شده برای استان زنجان را در دو بخش اقتصاد و رفاه اجتماعی منوط به رشد 1.5 درصد زنجان نسبت به کشور دانست و افزود: این درصد طی مدت زمان آغاز اجرای سند توسعه به صورت کشوری منفی بوده است.
استاندار زنجان با اشاره به افزایش نرخ بیکاری در سطح استان اذعان داشت: سند توسعه استان بیانگر کاهش نرخ بیکاری از 8.4 درصد به هفت درصد است که در حال حاضر این نرخ بیکاری نسبت به سال تدوین آن رشد یافته و در برخی شاخص از جمله بیکاری شهرنشینی بیشتر از میانگین کشوری هم شده است.
به گزارش فارس ،شایان ذکر است، انصاری دلیل عدم مصاحبه خود را با رسانهها به صورت انفرادی، برنامهاش برای جلسات ماهانه با آنها به صورت رسمی اعلام کرد.