Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
جستجو
اخبار
 

خروج از رکود اقتصادی ۳ سال زمان می‌برد

دوشنبه، 23 تیر 1393 | Article Rating
عضو نمایندگان اتاق تهران با اعلام اینکه خروج از رکود اقتصادی ۳ سال زمان می‌برد، گفت: اگر دولت همت کند در پایان سال ۹۵ سالانه به رشد ۵ تا ۶ درصدی خواهیم رسید.

مسعود خوانساری ، با اشاره به تلاش دولت برای کاهش تورم گفت: میزان رکود که به عنوان مخرب اقتصاد شناخته می شود در سال گذشته کاهش نیافته و برای خروج از اقتصاد مبتنی بر نفت باید فضای کسب و کار بهبود یابد.
وی اظهار کرد: در هشت سال گذشته 2 آسیب جدی اعمال تحریم های بین المللی و اقدامات دولت سابق، برای اولین بار رکود اقتصادی و تورم بسیار بالایی را پدید آورد.
عضو نمایندگان اتاق تهران در رابطه با تاثیرات عوامل مخرب اقتصادی گفت: همچنین افزایش قیمت ارز ، کالاهای وارداتی و زمین گیرشدن اقتصاد در پی عوامل مخرب پدید آمده اند.
او ادامه داد: برای خروج از این شرایط باید 2 تا 3 سال زمان صرف کرد که تا رفع آن نمی توان سرمایه گذاری جدید را در کشور جستجو کرد و برای دستیابی به مراحل بهتر اقتصادی باید به دنبال اقتصاد شفاف باشیم که فساد در دستگاه ها را از بین خواهد برد و باعث ایجاد فساد نخواهد شد.
خوانساری تصریح کرد: نیاز اصلی اقتصاد کشور امنیت کسب و کار و شکوفاسازی اقتصادی است که در پی رفع تورم، تحریم های داخلی و خارجی به آن دست خواهیم یافت.
رییس کمیسیون حمل و نقل و ارتباطات اتاق تهران تاکید کرد: در سال 1392 دولت به دنبال کاهش تورم بود اما نتوانست رکود اقتصادی را کاهش دهد، به نظر می رسد تا سال 95 اگر دولت بتواند همت اقتصادی خود را معطوف به رفع تخریب های اقتصادی بنا کند در پایان سال 95 سالانه به رشد 5 تا 6 درصدی دست خواهیم یافت.

وی گفت: باید فضای اقتصادی از عقب ماندگی به سمت فضای امن و سرمایه گذاری بلند مدت حرکت کند و نباید فراموش شود فساد و رانت که تغییر جایگاه ها را در پی داشته را از کشور و اقتصاد دور کنیم.
عضو نمایندگان اتاق تهران خاطرنشان کرد: قانون تجارت فعلی قدمت 40تا 50 ساله دارد اما قانون جامعی است و اگر نیاز به اصلاح قانون احساس می شود باید با احتیاط و با کمک افراد مجرب تجاری و حقوقی به اصلاح قانون وارد شویم.
او بیان کرد: در 30 سال گذشته به اکثر قوانین بدون دید جامع نگری نظر شده است و تا زمانی که به یک جمع بندی کامل همراه با پیشرفت تجارت و به خصوص ارتباطات تجاری نرسیم، قانون جدید آنچنان به نفع نیست.
خوانساری تاکید کرد: در دنیا تقریبا انبارداری بازرگانی و ورود و خروج کالا بسیار تسریع شده است، اما در ایران ورود و خروج کالا دارای پروسه بسیار بالایی داردو باعث افزایش هزینه بازرگانی و قیمت تمام شده کالا می شود.
وی افزود: در واردات کالا چندین ارگان دخیل شده اند و در رابطه با استانداردسازی آنچنان به روز و علمی پیشرفت نداشته و در بحث بازرگانی به استانداردهای دنیا همچون استانداردهای بانک و گشایش اعتبار دست نیافته ایم.


ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

آخرین خبرها