Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
جستجو
اخبار
 

واردات خودرو ۳۰ درصد افزایش یافت

چهارشنبه، 02 اردیبهشت 1394 | Article Rating
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت از کاهش ۷ درصدی واردات کالاهای مصرفی در سال ۹۳ نسبت به سال قبل از آن خبر داد و گفت: واردات خودرو در سال ۹۳ نسبت به سال ۹۲ حدود ۳۰ درصد رشد نشان می‌دهد.

به گزارش استیل ایران به نقل از خبرنگار مهر، مجتبی خسروتاج در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: در سال ۹۳ چیزی نزدیک به ۵۲.۵ میلیارد واردات بوده که در مقایسه با سال ۹۲ کالاهای سرمایه ای چیزی نزدیک به ۲۸ درصد رشد داشته است و مواد اولیه و کالاهای واسطه ای مورد نیاز صنایع داخلی، ۴ درصد رشد و اقلام مصرفی ۷ درصد کاهش را نشان می دهد.

وی افزود: رشد اقلام سرمایه‌ای بیانگر حجم ماشین آلاتی است که برای طرح‌های جدید که در سال‌های آینده شاهد تولید آنها باید باشیم، وارد شده است.

قائم مقام وزیر صنعت: قدر مطلق این کالاها در مجموع کالاهای وارداتی ما بسیار ناچیز است؛ از جمله در بخش پوشاک، آنچه که به عنوان واردات رسمی صورت گرفته بالغ بر ۶ میلیون دلار بوده در حالی که می دانیم براساس اعلام ستاد مبارزه با قاچاق کالا، رقمی بالای ۲ میلیارد دلار برآورده شده است، از این رو قدر مطلق کالاها بسیار ناچیز بوده است.

خسرو تاج درخصوص تجدیدنظر بر روی دیوار تعرفه اظهارداشت: آمار واردات رسمی کالاها بسیار ناچیز است و آنچه در بازار به عنوان کفش و پوشاک مشاهده می شود، هیچکدام به شکل رسمی وارد کشور نمی شود.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره ۵ قلم مهم وارداتی هم گفت : به طور مثال کنجاله از دانه های روغنی کنجاله تولید می شود و با توجه به اینکه کشور ما در تولید این محصول با مشکلاتی روبرو است، امروزه بالای ۹۰ درصد دانه های روغنی خود را وارد می کنیم و در بخش ذرت هم با توجه به اینکه ۶ میلیون تن مصرف داخلی داریم که از این میزان ۲.۴ میلیون تن در داخل تولید و باقی وارد می شود؛ برنج هم در کشور با توجه به سرانه مصرف ۲.۳ میلیون تن مصرف سرانه آن، ۱.۸ میلیون تن آن در کشور تولید و بقیه آن وارد می شود.

خسروتاج با اشاره به رشد حدود ۳۰ درصدی  واردات خودرو در سال ۹۳ نسبت به سال ۹۲ هم تصریح کرد: مصرف کنندگان ما نیاز دارند که خودروی با کیفیت مصرف کنند. در حال حاضر در کشور هرکس که خودرویی وارد می کند به ازای آن ۴ خودرو از رده خارج می کند و چیزی حدود ۱۰۰ درصد حقوق عوارضی و سایر هزینه ها را پرداخت می کند.

وی درباره لطمات حاصله از قاچاق سامان یافته گفت: باید به مبادی‌ها توجه داشت تا بررسی شود که در این مسیر چه کنترل هایی روی آن صورت می گیرد. مصرف کنندگان هم باید با تعصب ملی خود از خرید کالای قاچاق خودداری کند.

ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

آخرین خبرها