دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت:فولادسازان کشور با توجه به رکود صنعت ساختمان با مشکل جدی مواجه شده اند و در شرایطکنونی افزایش نرخ تعرفه های واردات شمش و مقاطع فولادی را خواستار شده اند.
سیدرسول خلیفه سلطانی در نشست همفکری و تبادل نظر در محل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، اظهار داشت: تولید فولاد طی سال های اخیر رشد سالانه هفت درصدی را ثبت کرده و چنانچه روند تولید فولاد به میزان سالانه دو درصد تثبیت شود، برای صنعت فولاد مطلوب است.
وی حمایت جدی مسئولان ذیربط از صنعت فولاد را مورد تاکید قرار داد و گفت: تداوم حیات صنعت فولاد کشور با صادرات تولیدات امکان پذیر است و در این مسیر تشویق و پشتیبانی از صادرکنندگان اهمیت بسزایی دارد.
به اعتقاد خلیفه سلطانی، کاهش هزینه تمام شده فولاد در چارچوب زنجیره تولید از مرحله آهن اسفنجی تا محصول نهایی باید شکل اجرایی به خود گیرد.
وی تلاش برای افزایش تولید فولادهای کیفی را مهم دانست و افزود: امروز در جهان 15 درصدتولیدات فولاد را فولادهای کیفی تشکیل می دهد در حالی که این رقم در ایران سه درصد اعلام شده است.
به گزارش استیل ایران به نقل از ایرنا، احمد خوروش عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران نیز اظهار داشت: تلاشهای مستمر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در سال گذشته و اقدام به موقع وزارت صنعت ، معدن و تجارت باعث شد که تولیدکنندگان وضعیت ثبات را در قیمتها شاهد باشند و بحران واردات محصولات خارجی و بازار شکنی رقبا تحت تاثیر قرار نگیرند.
وی اضافه کرد: امروز تولیدکنندگان بزرگ صادرات را در دستور کار خود قرار داده اند که این امر سبب تعادل در عرضه و تقاضای کشور خواهد شد.
به اعتقاد این متخصص، واحدهای کوچکتر فولادی چنانچه بتوانند به بازارهای صادراتی راه پیدا کنند، می توانند مازاد تولید خود را از طریق صادرات عرضه نمایند.
تولید فولاد خام کشور با رشد هفت درصدی نسبت به سال 92 در پایان سال 93 به رقم 16.6 میلیون تن رسید و تولیدات فولادی نیز با افزایش دو درصدی برابر با 16.9 میلیون تن بود.
صادرات فولاد کشور در سال گذشته بیش از دو میلیون تن اعلام شد، این درحالی است که سال 92 صادرات این بخش 200 هزار تن ثبت شده بود.