Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
جستجو
اخبار
همکاری مشترک ایران و آلمان در صنعت فولادسازی
 

همکاری مشترک ایران و آلمان در صنعت فولادسازی

ﺳﻪشنبه، 30 تیر 1394 | Article Rating

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد اولویت‌های اصلی همکاری مشترک ایران و آلمان در صنعت فولادسازی را اعلام کرد و گفت: همکاری با تیسن کروپ آلمان و مانسمان می‌تواند فرصت مناسبی برای تولیدکننده‌ها باشد اما باید بیشتر در تولید محصولات فولادی آلیاژی تمرکز کرد.

رسول خلیفه‌سلطان به الزامات همکاری‌ آلمانی‌ها با ایران در صنعت فولادسازی اشاره کرد و گفت: معیار اصلی همکاری ایران و آلمان در عرصه فولادسازی این است که آلمانی‌ها ثابت کرده‌اند می‌توانند شریک صنعتی خوبی برای ایران باشند.
او با اشاره به اجرای طرح‌های فولادسازی که توسط شرکت‌های آلمانی در ایران انجام شده، گفت: تجربه همکاری با آلمان نشان داده مشارکت با شرکت‌های صنعتی این کشور می‌تواند سبب ارتقای صنایع معدنی ایران شود.
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد افزود: همکاری شرکت اس ام اس آلمان با فولادمبارکه و اجرای طرح‌های فولادی ثابت کرده فولادسازان آلمانی می‌توانند به صنایع معدنی ایران ورود پیدا کنند. اما یکی از مشکلات تولید ایران تامین منابع مالی است و از آنجایی که ایران طرح‌های صنعتی بسیاری دارد، باید برای همکاری با خارجی‌ها بیشتر به دنبال فاینانس باشد.
او با بیان اینکه تامین منابع مالی طرح‌های تولیدی باید اولویت اصلی رایزنان اقتصادی با هیات آلمانی باشد، اظهار کرد: پس از در نظر گرفتن جوانب همکاری با شرکت‌های آلمانی به لحاظ توجیه اقتصادی، باید این فولادسازان به سرمایه‌گذاری و تولید در داخل ایران هدایت کرد.
خلیفه‌سلطان افزود: باید از فرصت‌های پیش رو که با مذاکره هیات آلمانی برای صنعت فولاد به وجود آمده نهایت استفاده را کرد و مذاکره‌ها را به سمتی برد که فولادسازان آلمانی سرمایه‌های خود را از هند به ایران بیاورند. از سویی باید تلاش شود رویکرد همکاری در صنعت فولاد در جهت تولید فولاد آلیاژی و محصولات کیفی‌تر دنبال شود.
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد با بیان اینکه نباید در طرح‌های اقتصادی که برای تزریق سرمایه به آنها پیشنهاد می‌شود، تولید فولادهای ساختمانی باشد، گفت: باید تلاش شود سرمایه‌‌گذاری‌های شرکت‌های آلمانی در ایران بیشتر به تولید محصولات فولادی آلیاژی معطوف شود زیرا تا کنون با اجرای طرح‌های فولادی تولیدات فولادهای ساختمانی داشته‌ایم و در این زمینه تامین شده‌ایم. اما باید تولید محصولات درجه بالا در راس برنامه‌ریزی‌های صنعتی کشور باشد.
او افزود: ایران برای فولادسازان اروپایی به لحاظ تامین انرژی، سنگ‌آهن و بازار بهترین گزینه برای سرمایه‌گذاری و تولید است که با توجه به استقبال آلمانی‌ها می‌توان سرمایه‌گذاری‌های بیشتری را در عرصه محصولات فولادی که توجیه اقتصادی دارد، انجام داد. شرط اصلی برای همکاری سودآور ایران و آلمان باید سرمایه‌گذاری در داخل کشور و آوردن ماشین‌آلات جدید و کارآمد باشد.
به گزارش استیل ایران به نقل از اقتصادنیوز، به تازگی هیات صد نفره سیاسی اقتصادی آلمان در راستای ارزیابی بازارهای اقتصادی ایران به ریاست زیگمار گابریل، معاون صدر اعظم آلمان دوشنبه وارد تهران شده که در میان اعضای این هیات نیز نمایندگان دو فولادساز بزرگ آلمان به ایران از جمله تیسن کروپ آلمان و مانسمان هم نیز هستند که قرار است در این سفر برای جریان گرفتن همکاری‌های مشترک تلاش شود. به نظر می‌رسد این دیدار که اولین سفر یک هیات بلندپایه اروپایی بعد از توافق ایران و 1+5 به ایران است، بسیاری از بخش‌‌های اقتصادی را متحول کند.

تصاویر
  • همکاری مشترک ایران و آلمان در صنعت فولادسازی
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

آخرین خبرها