Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
جستجو
اخبار
 

تداوم رکود اثر مخربی بر اقتصاد کشور دارد

ﺳﻪشنبه، 21 مهر 1394 | Article Rating

مدیرعامل بانک صادرات ایران همزمان با سفر هیات دولت به استان مازندران بر استمرار برنامه‌های بانک برای خروج از رکود و ایجاد رونق اقتصادی تاکید کرد.

به گزارش استیل ایران به نقل از ایسنا، اسماعیل لله‌گانی در سفر به استان‌های گیلان و مازندران ضمن بازدید از شعببانک صادرات و دیدار با کارکنان تداوم رکود را به ضرر اقتصاد کلان کشور برشمرد و گفت: رکود اقتصادی به عنوان آفتی نامیمون چند سالی است که بر پیکر اقتصاد ایران جاخوش کرده و تداوم آن می‌تواند آثار مخربی بر کل اقتصاد کشور داشته باشد.

وی افزود: انتظار از نظام بانکی بسیار زیاد و ریشه این امر در بانک محور بودن اقتصاد کشور است؛ بر این اساس در کلیه برنامه‌های اقتصادی بانک‌ها نقش و جایگاه ویژه‌ای خواهند داشت. رویکرد و جهت سیاست های آنها می‌تواند تاثیر بسزایی در بهبود شاخص‌های اقتصادی داشته باشد.

لله‌گانی در ادامه خروج از رکود را از جمله اهداف اصلی این بانک عنوان کرد و افزود: بانک‌ها بار اصلی تامین مالی بخش‌های مختلف اقتصادی را به دوش می‌کشند که در این راستا بانک صادرات ایران تامین مالی پروژه‌ها با رویکرد خروج از رکود را از اهداف اصلی خود قرار داده و از ابتدای سال نسبت به معرفی بسته اعتباری اقدام کرده که طی آن واحدهای تولیدی که دارای ظرفیت بلااستفاده هستند، می‌توانند از تسهیلات این بانک بهره‌مند شوند.

او اضافه کرد: این بانک اعطای تسهیلات تا سقف سه میلیارد ریال برای خرید کالای داخلی را در دستور کار قرار داده و در صدد است تا با تحریک تقاضا به پویایی بیشتر واحدهای تولیدی کمک کند‌.

وی تصریح کرد: یکی از موانع رونق اقتصادی کشور این است که برخی از واحدهای تولیدی به دلیل نداشتن سرمایه در گردش کافی امکان خرید مواداولیه یا تامین کالاهای مورد نظر خود را ندارند که این امر سبب می‌شود تا چرخه تولید نیز با مشکل مواجه و رکود بر بازار حاکم شود که طرح اعتباری که توسط این بانک عرضه شده در پی آن است تا قسمتی از سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و خدماتی را تامین و زمینه رونق اقتصادی را فراهم سازد.

لله‌گانی یادآور شد: با توجه به تحولات عرصه بین‌الملل انتظار می‌رود در آینده شاهد تسهیل فرآیندهای بانکی و مالی در زمینه تجارت خارجی باشیم که این امر نیز به نوبه خود به کاهش هزینه‌های تولید منجر خواهد شد. در این زمینه نیز این بانک با توجه به قابلیت و توانمندی‌هایی که در عرصه بین‌الملل دارد می‌تواند نقش‌آفرینی کند.

مدیرعامل بانک صادرات ایران، جلب رضایت‌مندی مشتریان را از مهمترین برنامه‌های بانک برشمرد و افزود: هدف ما در این خصوص این است که سطح کیفی خدمات را به گونه‌ای ارتقا بخشیم که بتواند حداکثر ارزش افزوده را برای مشتریان ایجاد و آنها را به خرسندی و رضایت کامل برسانیم.

ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

آخرین خبرها