محمدرضا نعمتزاده در هفدهمین جلسه شورای مشورتی امور معادن با بیان این که باید با انجام مطالعات، تشکیل کارگروههای تخصصی، ریسکپذیری، تلاش مضاعف و...موانع سرمایهگذاری در معادن را شناسایی و آنها را برطرف کنیم، افزود: برای بخش معدن همچون بخش صنعت نیاز است تا استراتژی مستقلی تدوین شده و در آن سیاستها، اهداف کمی و کیفی، تسهیل در سرمایهگذاریها، انجام صادرات و ... بهعنوان راهنمای دائمی در بخش معدن آورده شود.
به گفته نعمتزاده، جذب و ترغیب سرمایهگذاران داخلی و خارجی بهسوی بخش معادن کشور نیازمند اطلاعرسانی و شفافیت در معرفی آنها است.
جعفر سرقینی، معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن وتجارت نیز گفت: باید پول معدن در خود معدن سرمایهگذاری شود همچنین همراهی بانکها، موسسات مالی و صندوقها در تقویت بخش معدن اثر بسزایی دارد.
وی افزود: باید درکنار معادن کشور واحدهای مهندس مشاور ایجاد و تقویت شود. به گفته سرقینی، افرادی که خواهان ورود به سرمایهگذاری در بخش معدن هستند باید دارای صلاحیتهای لازم فنی، مالی و تجربه باشند.
به گزارش استیل ایران به نقل از شاتا، محمدرضا بهرامن، نایب رئیس خانه معدن نیز در این جلسه گفت: بخش معدن بهعنوان پیشران اقتصادی کشور محسوب میشود. به گفته بهرامن، گاهی قوانین و مقررات دستوپاگیر مانع ورود سرمایهگذاران به این بخش میشود.