در پی صعود بازارهای سهام و دلار به دنبال انتشار آمار قوی تولید کارخانههای آمریکا، در معاملات روز چهارشنبه، طلا برای دومین جلسه متوالی با افت قیمت مواجه شد.
به گزارش استیل ایرن به نقل از اقتصادنیوز از رویترز، طلا در کنار دیگر داراییهای امن با سقوط مواجه شد. ین ژاپن افت وسیعی را تجربه کرد که ناشی از چشمانداز روشنتر معاملهگران از اقتصاد جهانی بود.
هر اونس طلا در معاملات روز چهارشنبه، با افتی 0.4 درصدی یکهزار و 226 دلار و 20 سنت قیمت داشت. این در حالی است که در جلسه گذشته نیز طلا با ریزش 0.5 درصدی مواجه شده بود. ادوارد میر، تحلیلگر افسیاستون اعلام کرد: « فروش طلا احتمالا به جلسه روز چهارشنبه نیز کشیده خواهد شد، به ویژه اگر بازارهای سهام جهانی با خرید قوی دیگری روبرو شوند.»
شاخص اساندپی 500 آمریکا در روز سهشنبه به بالاترین سطح هشت هفتهای خود رسید. شاخص فراگیر MSCI آسیا-پاسیفیک در خارج ژاپن نیز روز چهارشنبه به بالاترین سطح خود از ماه ژانویه رسید. پس از انتشار آماری که نشان از تثبیت تولیدات آمریکا در ماه فوریه داد، تولید شدت گرفته و سفارشات جدید در سطوح بالایی تحویل گرفته شد، همچنین این آمار قدرتمند موجب تقویت بازارهای سهام شد.
با انتشار گزارش دیگری از هزینههای ساختوساز که از میزان ماه ژانویه بیشتر بود، چشمانداز اقتصادی مجددا تقویت شد. دلار نیز در برابر ین اوج گرفته و روز سهشنبه به بالاترین سطح خود در برابر یورو رسید. این موضوع باعث شد تا کالاهای اساسی برای دارندگان ارزهایی به جز دلار گرانتر شود. سرمایهگذاران در انتظار آمار اقتصادی دیگر آمریکا در ماه فوریه هستند تا اثر آن را روی بازار سهام و سیاستهای پولی فدرالرزرو مورد سنجش قرار دهند. آمار اشتغال بخش غیرکشاورزی آمریکا (به عنوان مهمترین این آمار) نیز در روز جمعه منتشر خواهد شد.
در سال جاری تا کنون، طلا در میان آشفتگی بازارهای سهام، نگرانیها در مورد اقتصاد جهانی و گمانهزنیها در مورد عدم افزایش نرخ بهره توسط فدرالرزرو رشدی 16 درصدی را تجربه کرده بود. بانک مرکزی آمریکا، برای نخستین بار در نزدیک به یک دهه اخیر، در ماه دسامبر نرخ بهره را افزایش داده بود. با استناد به آمار دولتی، در بازارهای فیزیکی، میزان واردات طلای هند در ماه ژانویه در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، 62 درصد افزایش داشته است.