Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
جستجو
اخبار
چشم‌انداز فولاد جهان از نگاه چین
 

چشم‌انداز فولاد جهان از نگاه چین

چهارشنبه، 08 بهمن 1393 | Article Rating

بررسی وضعیت تولید بزرگان صنعت فولاد را می‌توان یکی از الزامات تحقق اهداف پیش‌بینی شده در طرح جامع تولید فولاد با چشم‌انداز 1404 و رسیدن به ظرفیت تولید سالانه 55 میلیون تن فولاد خام دانست.


در میان بزرگان این صنعت، بررسی موشکافانه چین به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده فولاد جهان با تولید بیش از 779 میلیون تن فولاد خام در سال می‌تواند شرایط را برای تحقق هدف پیش‌بینی شده فراهم کند.

چین بیش از 50 درصد این کالای استراتژیک دنیا را در اختیار دارد و بر همین اساس بازار فولاد و مواد اولیه شامل سنگ‌آهن و زغال‌سنگ، همچنین توسعه فولاد در هر نقطه از جهان تحت تاثیر سیاست‌ها و برنامه فولاد این کشور است.

در هیچ کشوری نمی‌توان بدون در نظر گرفتن برنامه تولید فولاد در چین اقدام به توسعه این صنعت کرد؛ چرا که رفتار چین خصوصا در بازار سنگ‌آهن، پیش‌بینی‌ها را می‌تواند تغییر دهد و با ایجاد نوسانات جدید در بازار، آهنگ رشد را متغیر کند.

بررسی روند رو به رشد صنعت فولاد چین موجب شد تا در پنجمین همایش چشم انداز فولاد و معدن نیز از این کشور برای اولین بار دعوت شود.

Yang Zunqing، معاون دبیرکل انجمن آهن و فولاد چین در این گردهمایی دوره رشد صنعت فولاد در چین را به چهار دوره تقسیم کرد و درخصوص چشم‌انداز صنعت فولاد در چین گفت: با توجه به شرایط حاکم بر اقتصاد جهانی خط مشی کلی چین حفظ و پایداری شرایط کنونی همزمان با پیشرفت خواهد بود و علاوه بر آن حفظ شرایط اقتصادی و ثبات در سیاست‌های پولی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته معاون دبیرکل انجمن آهن و فولاد چین، با توجه به اقتصاد شکننده‌ای که در جهان حاکم است برای سال 2015 شاهد جهش در اقتصاد نخواهیم بود به همین دلیل در تجارت جهانی نیز تغییرات بسیار را مشاهد نخواهیم کرد.

وی درخصوص وضعیت تولید فولاد در چین در سال جاری میلادی نیز گفت: برای سال 2015 ظرفیت تولید داخلی را افزایش دادیم و با وجود نیاز داخلی روند واردات را ثابت نگه داشتیم، اما درخصوص صادرات سال گذشته میلادی توانستیم رشد را تجربه کنیم.

به گزارش استیل ایران به نقل از دنیای اقتصاد، معاون دبیرکل انجمن آهن و فولاد چین درخصوص وضعیت تولید سنگ‌آهن نیز عنوان کرد: تولید سنگ‌آهن در نوامبر سال گذشته حدود 128 میلیون تن بوده که 7.5 درصد کاهش داشته که این امر به معنی آن است که تولید داخلی به شکل پایداری افت داشته است.

وی درخصوص سال‌های‌های 1993 تا 2000 که دوره سوم رشد صنعت فولاد چین را به همراه داشت، گفت: در این دوره اقتصاد بازار به شکل سراسری در چین اجرا شد و تولید که پیش از این توسط دولت صورت می‌گرفت حذف شد و روند قیمت گذاری، حسابداری و سهامداری نیز تغییر کرد.

به گفته معاون دبیرکل انجمن آهن و فولاد چین، در دوره چهارم که سال 2000 تا 2013 را شامل می‌شود چین توانست به قدرت اول صنعت فولاد در دنیا تبدیل شود.

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود GDP «تولید ناخالص داخلی» چین از 7.3 درصد در سال 2015 به 7‌ درصد برسد که با این شرایط می‌توان گفت شاهد افت اندکی در تولید ناخالص داخلی خواهیم بود.


تصاویر
  • چشم‌انداز فولاد جهان از نگاه چین
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

آخرین خبرها