سیستم مالیاتی باید ملاحظات تولید را داشته باشد و زمانی که تولید در رکود به سر می برد از طریق استمهال دریافت های مالیاتی و تامین اجتماعی حمایت های لازم را از تولید انجام دهد.
سید محمود نوابی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان ضمن تصریح این نکته گفت: استمهال به معنای عدم وصول مالیات است بلکه تنفسی به تولیدکننده از طرف دولت است.
وی تصریح کرد: اکنون هدف و سیاست دولت حرکت از اقتصاد تک محصولی نفت به سمت صادرات صنایع غیر نفتی و مالیات است اما باید توجه داشت که مالیات باید بجا و در زمان و مقدار مناسب باشد.
نوابی با تاکید دوباره بر این موضوع که سیستم مالیاتی نزدیک به تولید تشکیل شود گفت: این مسئله سبب خواهد شد تا درک درستی از بخش تولید ایجاد شود. همچنین در بخش تامین اجتماعی این تفکر باید صورت گیرد.
وی اقدام وزارت صنعت، معدن و تجارت در اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی در طرح رونق تولید را کمک کننده شرکت ها برای بازگشت به مدار تولید عنوان کرد و گفت: تولیدکنندگان اگر می خواهند بازار از رکود خارج شود باید با افزایش بهره وری، افزایش ظرفیت تولید و کاهش مصرف انرژی، کاهش هزینه های تمام شده را دنبال کنند چراکه مصرف کننده انتظار دریافت کالای با کیفیت و با قیمت مناسب را دارد.
رئیس سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان درباره سیاست وزارت خانه در حوزه حمایت از تولید معادن و صنایع معدنی نیز گفت: سیاست وزارت خانه همچنان جلوگیری از خام فروشی و تبدیل به ارزش افزوده است و این سیاست با اعمال نرخ تعرفه و نظارت و مدیریت در حال اجرا است و شاهد هستیم که خام فروشی ما نسبت به گذشته به شدت کاهش یافته است. از طرفی، طرح های زنجیره فولاد و پیوستگی در این بین سبب شده خام فروشی کاهش یابد.